Livrarea Produselor

Dacă aveți nevoie și de alte informații decât cele afișate în contul Dvs., colegii noștri de la Suport clienți așteaptă să vă preia apelul de Luni până Vineri între orele 08:00-20:00, la numărul: 0744858469.

Modificare sau anulare comandă

Dacă v-ați răzgândit și nu mai doriți produsul comandat, sau doriți un alt produs decât cel comandat, vă rog să ne anunțați cât mai repede la numărul de telefon: 0744858469. Colegii noștri de la suport clienți 24/7 vor face tot posibilul să vă modifice sau anuleze comanda.

Costuri Livrare

Pentru ca dumneavoastră să puteți cumpăra cu încredere produsele noastre, vă garantăm discreție deplină în ceea ce privește ambalarea și transportul produselor de pe HairLine.ro către Dvs.

Detalii livrare Curierat Rapid:

– 24h pentru majoritatea localitățiilor, dacă plasați comanda până la ora 15.00.

– 48h în toate celelalte situatii

* Conditii valabile doar pentru localitățile cu punct de lucru al firmei de curierat.
* Pentru localitățile fara punct de lucru al firmei de curierat, livrarea se taxează suplimentar față de cea mai apropiată localitate cu punct de lucru.

Coletele se livrează la adresa specificată de Dvs. în momentul plasării comenzii sau pot fi ridicate direct de la Sediul Firmei de Curierat din localitatea Dvs.

Detalii livrare Posta Romana:

Coletul îl ridicați de la Oficiul Poștal de care aparțineți, pe baza buletinului de identitate.

* Dacă doriți să nu primiți nimic la adresa sau nu locuiți la adresa din buletin, nicio problemă, livrarea prin Poșta Română se poate face și Post Restant, trebuie doar să ne specificați numărul oficiului poștal de la care doriți să ridicați coletul și în 3-4 zile lucrătoare de la expedierea comenzii Dvs., puteți merge direct la oficiul ales iar în momentul ridicării coletului să specificați ca acesta este trimis post restant.

Pentru a afla Oficiul Poștal de care aparțineți – click aici si introduceti localitatea si strada dvs.

Vă punem la dispoziție mai multe modalități de comandă a produselor de pe site-ul nostru:

1. Comandă telefonică la unul din numerele de telefon afișate pe site.
2. Folosind procedura normală de pe site. Nu este obligatorie crearea unui cont pe site-ul nostru, comanda se poate plasa și fără cont.
3. Prin e-mail la adresa office@hairline.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Vă rugăm să ne contactaţi în caz că aveţi alte nelămuriri.